Annons
Annons

Min nya karriär – discjockey med klös!

Jag har bestämt mig för att satsa på en helt ny karriär. Man ska våga ta risker, våga satsa, det säger ju alla de där coacherna som finns för allt möjligt nuförtiden.

Så nu tar jag det stora tasset och omskolar mig från proffs-slappare till discjockey med klös! Allt jag behöver göra är att köpa den nya kattprylen Cat Scratch. Som ni ser är den utformad som en skivspelare och meningen är att vi katter ska sätta klorna in den och snurra hejvilt. Precis som en discjockey. Och det bästa av allt är att den också fungerar som klösträd!
Jamartack till mattes bloggkollega Charlotte, som tipsade oss om Cat Scratchen!

Annons

Nu kan husse och jag göra musikkarriär tillsammans. Husse går ju som ni kanske minns en musiker-utbildning på Furuboda folkhögskola. Visste ni förresten att Robin Stjernberg i Idol har gått på Furuboda?  🙂

150 kronor kostar min DJ-utrustning. Väl investerade omskolningspengar, tycker jag. Och matte håller med.
– Frasse, du har en medfödd talang för detta. Här behövs ingen utbildning, du fixar detta på egen tass, sa hon bestämt när vi beundrade bilderna av min nya leksak tillsammans.

Mjau, så spinnande det ska bli att få spinna – skivor! 🙂

Här ser ni hur det går till – fast tyvärr saknar nog denna skivspelare klösträdsfunktionen 🙂

Ha en härlig helg alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar