Annons
Annons

Matte retar sig på min fina form

Frasse-hylla012_lupp

När matte kom hem från jobbet i går kunde hon inte hitta mig. Jag sa inget för jag visste att hon skulle bli sur, men till slut fick hon ögonen på mig uppe på hyllan i sovrummet.
– Är du däruppe igen! Hur farao orkar du hoppa så högt? Så mycket som du väger! Och bara ligger där och slappar hela tiden!

Annons

Matte tycker att det är djupt orättvist att vi katter inte behöver motionera för att hålla formen. Tro nu för guds skull inte att hon själv går och tränar. Nejdå, liksom jag ligger hon för det mesta och slöar, och lämnar inte soffan om det inte är absolut nödvändigt. Till exempel om fjärrkontrollen är försvunnen – då blir det fart på henne!

Men trots att jag heller aldrig rör mig om jag inte måste, så kan jag ändå hoppa flera gånger min egen höjd. Detta retar matte, särskilt när det hugger till i ryggen när hon ska resa sig och släcka tv:n för kvällen.

Matte har en teori om varför jag är i toppform trots brist på träning.
– Dina muskler är liksom tätare, säger hon medan hon klämmer på mina lår.

Och visst är mina muskler imponerande, det håller jag med om. Jag är stilig, stark och sund. Trots att jag aldrig tränar!
– Det är så ORÄTTVIST, säger matte och famlar efter fjärrisen…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar