Annons
Annons

Matte och katt håller formen med SPINNing

Matte och jag har hittat den ultimata träningsformen. Den är rolig, mysig och går att utöva överallt – utom möjligen i en träningslokal 🙂

Härmed introducerar vi SPINNING, motionsformen som passar alla, oavsett ålder, konditionsnivå och art!

Annons

Spinning utförs i liggande ställning. Det kan vara lite knepigt att hitta den perfekta positionen, men om ni tittar på bilderna så ska ni nog kunna hitta det läge som passar er bäst. Skriv ut detta inlägg och spara, sätt upp det på kylskåpsdörren, på jobbets anslagstavla! Maila länken till alla ni känner, dela den på Facebook!

Men, undrar alla tvåbeningar nu, det där med själva SPINNet, hur gör vi med den delen av träningen? Inga problem, jamar jag. Spinning kan med fördel utövas ljudlöst. Det handlar om den inre upplevelsen, inte om hur det låter.
Är ni så lyckligt lottad att ni är ägda av en katt, se och lär! Har ni inte en pälsklädd instruktör tillgänglig, klicka på klippet nedan. Här ser vi en SPINNINGexpert som inte tvekar att göra sig av med alla störningsmoment:

– Det är inte ljudet som är det viktiga, det är KÄNSLAN! Och så SKONSAM den är, jublar matte, som är så lycklig och lättad över vår uppfinning att hon NÄSTAN spinner som en katt… 🙂

Så ge katten i att era mänskliga organ inte kan frambringa kurrljud. Målet med vår nya träningsform är välbefinnande… total avkoppling… njutning… zzzzzz…

Spinning-manual

1. Leta upp den optimala platsen. Ni ser hur jag testar de olika lådornas myspotential innan jag träffar mitt val:

2. Börja med att sätta er och fundera igenom er strategi i lugn och ro – se översta bilden. Tänk efter noga vilken liggställning ni vill inta. Tänk på att ni ska kunna stanna kvar i denna ställning länge.

3. Lägg er till rätta.

4. Spinningen är i full gång!

Ha en härlig helg, alla! 😀

Tassnot 1: MISSa inte våra bloggkompisar Smulan och Amandas dramatiska jakt på en MUSling 😀

Tassnot 2: MISSa inte heller våra bloggkompisar Maurice och Kajsas jamarroliga lista på de tio bästa sätten för en katt att reta gallfeber på sin människa 😀 Skriv ut och spara den också!

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)

32 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar