Annons
Annons

Matte och den blivande tv-stjärnan fick tårar i ögonen…

Liv och död. Karriär, kändisskap och en framtid i rampljuset.
Dagens inlägg handlar både om tårar och skratt, om djup och om yta.

Vi börjar med det tyngsta. I går kom det ett brev till oss. Det innehöll en liten ask där en spik vilade på en bomullsbädd. I kuvertet låg också ett foto på en bedårande svart katt. Katten är Frasses vän Nikita och spiken är Turspiken vi ropade in på Kattsons auktion för några dagar sedan.

Annons

Och de pengar vi köpte Spiken för går oavkortade till alla hemlösa katter på Södertälje katthem. Tack Nikita, för den fina Spiken och det underbara fotot! Vi fick torka några tårar ur ögonen… du är så fin och  duktig Nikita! Och alla dina två- och fyrbenta katthemskompisar också!

Blivande tv-stjärna?

Så till ämne nummer två. Vi kan inte släppa den där tv-idén vi fick i går. Så vi har tagit oss en rejäl funderare på Frasses karriärmöjligheter i rutan. Här är några av våra programuppslag : 

1. ”Hjälp de hemlösa katterna” Stor gala där Frasse uppmanar alla att skänka pengar till katthemmen.

2.”Hemma hos Frasse” Frasse visar upp sig själv och sitt hem. Tipsar om hur man bäst inreder sin sovplats, olika sätt att sno åt sig mer mat, vilka lådor och korgar som är bekvämast etc.

 3. ”I form med Frasse” Träningstips – vår vän katten Gustav hade nyligen ett instruktivt inlägg om stretching på sin blogg. Här är det lämpligt att Gustav också deltar i programmet. Hoppas det är ok att vi lånar en av dina bilder Gustav!

Gustav stretchar

4. ”Jag gick ner fyra hekto på en månad” Frasse berättar om hur han lyckades vända den uppåtgående vikttrenden och nu är på väg mot sin målvikt.

5. ”Så kom jag ur mitt matberoende” Om en katts väg mot ett mer normalt förhållande till mat. Det GÅR att sluta tänka på mat hela tiden!

6. ” I Frasses matskål” Matprogram där Frasse provsmakar och betygsätter olika rätter och komponerar menyer. Idén är Kattsons, och den är lysande!

Vi är såklart öppna för fler förslag 🙂

Ha en trevlig, gosig helg alla! 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

32 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar