Annons
Annons

Matte festade och Frasse fick fint besök…

Först After work på en restaurang vid havet. Sedan skönsång med en kändis. Det var ingen vanlig onsdag i går…

Efter jobbet samlades alla vi Allas-kollegor på  Årstiderna By the sea i Malmös nybyggda hamnområde. För övrigt nära särbons hem, kolla vilken utsikt han har!
FanTASStiskt trevligt och gott – synd att du inte var bjuden Frasse, du hade älskat havsdelikatesserna!
Men medan jag njöt av maten kunde jag inte låta bli att oroa mig för kören. Jag missade förra veckans repetition på grund av min förkylning, vars förödande konsekvenser jag redan skrivit om 🙂

Annons

Så jag fruktade det värsta inför gårdagens omgång. Skulle vår Allvise ledare Gabriel förlora sitt änglalika tålamod? Skulle anklagelser om falska toner och nollkoll på texterna dundra från altaret?

Eller: Skulle de Högre makterna vara på gott humör? Skulle det som genom ett mirakel fixa sig ändå?
Svar: Ja! Gabriel gav oss alla sin välsignelse. Och jag klarade till och med nya låten En stjärna lyser så klar. Njut av den tillsammans med de två superproffsen Carola och vår körledare Gabriel Forss:

httpv://www.youtube.com/watch?v=q8y8YZ51xy0

Vad gjorde då min pälsklädde sambo medan matte festade och sjöng? Se bilden 🙂 Fast det hände faktiskt lite mer i går, se Frasses egen rapport under bilden!

En dag i mitt liv
Mjau, först sov jag lite i vår säng. Sedan sov jag lite i lådan. Sedan… jamarns också, jag minns inte… sov nog lite till…. Men sen hände det saker kan ni tro! Mormor kom på besök! Mormor får alltid både jubeljam och svansdans för jag gillar verkligen henne!
Mormor stannade jättelänge. Vi lekte med laserpekaren. Sen sov vi middag ihop – mormor är bra på att slappa, precis som matte och jag 🙂
Sen sov jag lite igen, tills matte kom hem. En bra dag!
Tassklappar till er alla!

LÄS OCKSÅ

(10)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar