Annons
Annons

Matte älskar sin magiska apparat

Den har ingen päls och kan varken jama eller kurra. Ändå älskar matte den. Jag talar om dvd:n, denna mystiska manick.
– Näst efter diskmaskinen är dvd:n det absolut bästa köp jag gjort, säger matte. Och jag svär vid alla katters skapare att hennes ögon fylls av tårar när hon säger det!

Annons

Själv gillar jag att sova på den där metallgrunkan ibland. Särskilt när den blir varm, när matte tittar på alla inspelade favoritprogram på raken. Och det gör hon ofta…
– Frasse, den här apparaten är magisk, säger hon allvarligt medan hon trycker på fjärrisknapparna. Se här – jag börjar spela in Idol klockan åtta. Sedan väntar jag en halvtimme innan jag börjar titta. Och vips, så kan jag bara spola förbi all reklam!

Inte för att jag begriper allt matte säger men jag försöker ändå le och vifta med morrhåren eftersom hon riktigt lyser av lycka. Man vill ju inte vara den som MISSunnar henne glädjen.
Dessutom har hon hängt upp en cool bild av en katt ovanför dvd:n och det är ju värt ett uppmuntringskurr. Tydligen är det en känd snubbe som gjort den, Andy Warhol heter han visst. Fattar inte varför han gjort kattens ögon blå, men man har ju hört att konstnärer gör lite som de vill…

Så i kväll bänkar vi oss som vanligt, matte i soffan, jag på dvd:n. Och så tittar vi på Idol med en halvtimmes fördröjning.
– Efter Idol blir det Lynley En av de bästa deckare jag sett! Böckerna är också kanon. Och stilig är han dessutom, säger matte saligt.
Och jag viftar glatt med morrhåren medan jag elegant hoppar ner från dvd:n och makar mig till rätta i min kartong. Pappkartonger är ändå ett strå vassare än metallådor!

PS: Den här katten har verkligen hittat soffstilen framför tv:n. Jag tippar att husse och matte varit väldigt bra förebilder 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=UxNCpsIFLho&feature=related

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar