Annons
Annons

Lycka och vemod – Ninja har hittat hem

Så är man där igen vänner. Glad och sorgsen på samma gång. Offer för de splittrade känslor som alla kattälskare drabbas av när det har blivit tid att skiljas.


Ninja, avtassande bloggkatt.

Ninja, förste bloggkatt på Södertälje katthem, har hittat hem. För en tid sedan kom det en människa till Södertälje katthem och sa att han så hemskt gärna ville bli Ninjas husse. Och alla jublade och dansade, för det gör man när en kisse som har haft det svårt äntligen får det trygga, kärleksfulla hem hon så väl är värd.

Annons

Läs om Ninjas hemska barndom HÄR och HÄR.

Men för Blogghjälpen, som bistått Ninja i bloggandet under de många månader hon varit på katthemmet, väntar nu en tid av splittrade känslor. För hur glad hon än är för Ninjas skull så blir det väldigt tomt…

Så här skriver Blogghjälpen om hur det känns:
Så är man där igen. En av ens bästa små kompisar har fått ett hem. Det är syftet med Kattson-bloggen från Södertälje Katthem – att lyfta fram en liten kisse som behöver ett hem och följa den ända tills det sker.
Man borde så klart vara glad, och det är jag på ett sätt. Men det känns också väldigt, väldigt tomt. Tänk att en liten kisse, utan nåt ”ekonomiskt” värde, kan stjäla ens hjärta så kapitalt.

Vi förstår så väl hur du känner, blogghjälpen! Även vi bloggvänner blir vemodiga…

Men självklart är det ändå lyckokänslorna som överväger! Varje gång en hemlös liten katt hittar ett hem blir vi ju alla så ända in i hjärteroten glada! Och Ninja har lovat att rapportera regelbundet från sitt nya hem  😀

Vi avslutar med några rader ur en kommentar i vi skrev till Ninja och blogghjälpen i går:
Förstår att det blir väldigt splittrade känslor när målet är nått och kissen har hittat den människa man hela tiden har letat efter. Det är så tappert av alla er som jobbar på katthemmet att oupphörligt kämpa med de känslorna.
En eloge till er, och till alla tappra katter som uthärdar så mycket och ändå behåller förmågan att ge och ta emot kärlek

Läs hela det rörande inlägget från Blogghjälpen här.

I dag hälsar vi Ninjas eftertassare Bertil välkommen!  😀 Läs hans första inlägg här!


Bertil, ny förste bloggkatt.

Hjälp nödställda katter – tävla i Wikkis Tasseri!
Vår bloggkompis Wikki har dragit igång sin tolfte Tasseri-tävling. Som vanligt går alla intäkter till katter i nöd. Och den här gången kan man vinna ett jamarfint klösträd!

I morgon är matte på konferens hela dagen så vi önskar er alla en riktigt fin helg redan nu! Må höstsolen lysa över er alla  😀

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar