Annons
Annons

Luriga bilder – vem katten är det egentligen?

Söt grå vit katt

Den här bilden är lurig, må ni tro… För skenet bedrar, här är inget vad det ser ut att vara…

Det här är nämligen INTE jag, Tasse, utan en ny vän till oss – en dubbeltassare som heter Lasse! Och inte nog med att han liknar mig som ett morrhår liknar ett annat – hans namn rimmar dessutom på mitt 😀

Annons

Fin grå vit katt i profil

Här ser ni Lasse i profil. Kanske är hans siluett något lite slankare än min, men det finns en annan skillnad mellan oss, som är ännu tydligare… Vad är det som jag har, men som Lasse saknar? Kan ni se det, kära vänner?

Lasses matte heter Linda och hon skickade bilderna till oss efter att ha hamnat på vår blogg av en slump. ”Jag reagerade direkt på att det såg ut som om du hade min katt på dina bilderŠ! De är så lika! Samma typ av päls och samma blick” skriver Linda 🙂

Tack för de fina bilderna, Linda och Lasse! 🙂

FLER DUBBELTASSARE HÄR

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar