Annons
Annons

Lika hett och glassigt på Cypern – men vilken iskall chock vi fick!

Litet barn äter glass

Allt var lika härligt glassigt som vanligt på Cypern – utom en sak…

Kvinna och barn badar på Cypern

Bamse och hans gäng hade flyttat till ett annat hotell!!

Familjemiddag på hotell

Hela familjen (nästan) samlad kring bordet: Från vänster Klara. Patrik, Sam, Kim. Kalle, särbon Staffan Wictorin och Tina. Er bloggerska hittar ni bakom kameran!

För att förstå vidden av denna katastrof måste man likt oss ha njutit av Bamses, Vargens och de andras figurernas omsorger under fyra underbara vistelser på hotell Althea Beach på Cypern.

Annons

Bada i pool på Cypern

Tack vare Bamse har barnen inte haft en tråkig sekund och vi vuxna har både fått koppla av och på kvällarna blivit underhållna av professionella artister.

Två kvinnor på stranden på Cypern

Detta var nu förbi, på grund av affärsmässiga beslut som er bloggerska tyvärr inte begriper.

Läckra desserter på all inclusive-hotell

Men som sagt – hotellet var lika mysigt som vanligt, maten lika underbart god (kolla desserterna ovan – och det är bara en del av ett av de dignande borden!) och vädret – ja det kräver en särskild utvikning.

När vi kom hade nämligen Cypern drabbats av en värmebölja, vilket på deras breddgrader betyder något helt annat än här uppe i kalla Norden.

Badleksaker

Dagen före vår ankomst hade det varit 42 grader. Under vår vecka pendlade temperaturen mellan 32 och 37, vilket räckte mer än väl 🙂 Kan säga att man noga övervägde varje förflyttning inom hotellområdet 😀

Litet barn äter på restaurang

Men allt som allt fick vi som vanligt en underbar vecka i värmens och gemenskapens tecken. Tack Althea Beachs anställda, för era aldrig svikande omsorger om oss! 😀

Lunch på hotell Althea Beach på Cypern Klara Staffan Wictorin

MER OM CYPERN

Ett stort ögonblick för Klara

Jag blev kändis på hemresan!

LÄS OCKSÅ

(88)
(0)

9 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar