Annons
Annons

Larmet går – då rycker katten Stina ut direkt!

Larmet går! Och vad gör man då om man är en smart katt? Jo, man gnuggar genast sömnen ur ögonen och rycker ut!

Katt som kopplar av i gräset

Mer om detta nedan, men först vill vi be den smarta katten, vår kära vän Stina, och hennes matte Monica om ursäkt. Det var evigheter sedan ni skickade oss detta spinnande brev, och inte förrän nu blir det publicerat. Vi skyller på glömska och stress och hoppas att ni kan förlåta oss ♥

Annons

Men nu tassar vi raskt över till Stinas och matte Monicas brev! Det är så länge sedan det skickades att det är ställt till Frasse

Käre Frasse!
Hoppas du är piggare nu, jobbigt sånt där… Vill berätta om en lustig händelse som inträffade för ett par veckor sedan. Vaknade denna morgon ur min skönhetssömn av att mattes alarm på mobilen ljöd. Det är en gök som gal…dessa fåglar, ganska irriterande djur som brukar punktmarkera mig när jag vilar i trädgården och nu börjar det inomhus också…
Jag fullständigt studsar upp, varvid husse säger ”fånga pippin Stina”. Jag rusar då till altandörren och husse kommer efter en stund och släpper ut mig i trädgården. Att det ska behöva ta sån tid… Jag vill ju gå ut direkt! Efter en mycket lyckad jakt sätter jag mig stolt utanför altandörren med min fångst i munnen. Husse öppnar och jag försöker smita in, men han tänker tydligen banna mig!?!
Varvid matte säger till husse att han inte får säga nåt eftersom han sagt till mig att fånga pippin, hihi. Får i alla fall inte komma in just då.
Till saken hör att husse och matte normalt sett inte vill att jag ska fånga fåglar, vilket jag är väl medveten om. Så jag brukar gömma mig, för de tvingar mig att släppa flygfäna igen om de uppmärksammar det.
Längtar efter att husse ska säga de magiska orden ”fånga pippin”  igen, för ibland är jag väldigt lydig… nu säger han istället att jag ska fånga möss.
Nosbuffar och tassklappar från Stina

Tassnot: Bifogar en bild där jag njuter i trädgården.

Tack så jättemycket för det spinnande brevet och den härliga och inspirerande bilden, Stina och Monica, vi ber än en gång om ursäkt för att vi dröjde så länge med publiceringen ♥

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar