Annons
Annons

Lär dig jam(m)a som Alice Cooper med mig husse!

Vad är det som pågår egentligen? Nu får det sanna mina jam vara nog med det där eviga MUSicerandet!

Husse har kommit in på en fin musikskola och ska flytta från stan. Matte bara tjatar om sin kör.
Jag har inget emot att tvåbeningarna roar sig så gott de kan. Om de gillar att sjunga och spela så mjauvisst, låt dem hålla på med det. Men när det får konsekvenser som drabbar mig, då sätter jag ner tassen!

Annons

Vi katter behöver inga musikskolor. Och körer bildar vi spontant när vi träffas i grupp. Hos oss finns alla röstlägen från djupaste morrbas till den ljusaste disKATT! Vi behöver inga Gabriel Forss som körledare, inga lärare på musikskolor. Särskilt inte på musikskolor i Åhus, flera kattiljoner mil från mitt hem i Malmö!

Matte, du brukar ju själv jämföra mina jam och morr med olika artister. Varför kan inte du och husse jam(m)a med mig  istället och hålla er hemma med ert MUSicerande?

Här är några exempel på mina olika stilar, övertassade till tvåbeningsvärlden:

1. Det hesa kraxandet, används med framgång varje gång jag vill ha mat. Och det är ofta! Det får matte att tänka på Bonnie Tyler, här i It´s a Heartache:

httpv://www.youtube.com/watch?v=h8VGQTtENSs&feature=related

2. Mitt vittomjamade morr, som gör matte skräckslagen… Där har jag en mänsklig motsvarighet i Alice Cooper, här i Poison:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Qq4j1LtCdww

3. Spinnandet. Det får bli Lisa Ekdahl med Vem vet:

httpv://www.youtube.com/watch?v=42JOswXMm64

I själva verket är det naturligtvis vi katter som stått som förebilder för tvåbeningarna. Så husse, du kan lära dig musik av mig. Strunta i den där musikskolan och stanna hemma hos mig!

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar