Annons
Annons

Längtan efter en matte och och en katt

Ibland är det bra att låta relationen vila. Att vara ifrån varandra ett tag. Kanske kan det rädda ett trasigt förhållande.

Matte pussar sin katt

Men när man lever ett kärleksfullt samboliv, där man ser fram emot att ses vareviga dag, då är en skilsmässa enbart av ondo!

Annons

Katt blir klappad under hakan

I nästan två veckor nu har matte och jag levt åtskilda. Matte har stannat kvar i lägenheten, vars sovrum under denna tid har fått ett sprillans nytt, fint trägolv. Jag har bott på Hotell Mormor, där jag som vanligt haft en fridfull och trivsam vistelse, med dygnet runt-service och ypperlig mat.

Vacker grå vit katt
Tankarna går till matte, trots att jag har det så bra på Hotell Mormor…

Men hur bra jag än har det hos mormor så är det något som fattas. Jag saknar matte! Jag längtar efter att ligga bredvid henne i sängen medan hon läser sin senaste tegelstensroman av John le Carré – matte är helt förtrollad av spionernas värld 🙂

Matte känner likadant.
– Oh, om du ändå var här. Det är så tomt i tv-soffan. Alla dina lådor står här och väntar på dig, säger hon när vi jamas vid.

Men snart är jag hos matte igen! Redan i morgon ska jag tassa in i min resebur, för vidare befordran in i en taxi som ska ta mig HEM! 😀

Vacker grå vit katt närbild

Matte har redan planerat min välkomstmåltid.
– Det blir en burk Gourmet Gold, den som du fick av din kompis Enzo. Du älskar ju Gourmet Gold! jublade matte i telefonen.

Jag ser fram emot min välkomstsupé. Men mest av allt gläds jag åt att få återförenas med matte!

I morgon är matte ledig, så vi önskar er alla en riktigt fin helg redan nu! 😀

LÄS OCKSÅ

(50)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar