Annons
Annons

Kören åkte på semester till Portugal – utan mig!

Jag är så avundsjuk så jag kan dö! Men jag har bara mig själv att skylla. För jag anmälde ju mig inte till Den stora Portugalresan med kören…
Ironiskt nog hällregnar det utanför mitt kontorsfönster medan jag lägger in dessa ljuvliga semesterbilder. Grrr!

Annons

Du kan sjunga gospel i Algarve, Portugal

Ovan sitter min körkompisar Helena Nordin, Lena Lagerström, Katarina Sandahl och Meta Wåhlin på vad som enligt Meta var ”Bästa strandbaren med bästa maten, bästa vinet och bästa drinken med passionsfrukt”. Ser mysigt ut *gnisslar tänder av avundsjuka” 🙂

Meta hade det bra 🙂

Meta Wåhlin i Algarve, Portugal

Eftersom jag alltså inte anmälde mig missade jag följaktligen flera dagar av sollapande, sångstunder på stranden, trivsamt umgänge med mina körkompisar, körledare Gabriel Forss, dansaren Tobias Wallin från Let´s Dance, artisterna LaGaylia och Karl Dyall och andra nära, kära och kända personer.

 

Gabriel hade det också bra…

Gabriel Forss i Algarve, Portugal

Alla hade det bra…!

Gabriel-LaGaylia och kören i Algarve Portugal

I lördags kom de alla hem, solbrända och glada och fulladdade med energi, minnen – och bilder. Genom dem kan jag åtminstone få delta i äventyret i andra hand. Tack, Gabriel, Meta och Lena, för att ni lånar ut era härliga resbilder 😀

Lena Lagerström Algarve

Som ni ser hann de sjungande resenärerna med en hel del under sina dagar i Monte Gordo i Algarve. Här känner jag mig hemtam, för just Algarve är ett av våra favoritresmål, så där har jag varit flera gånger. Även i Monte Gordo – tror jag åtminstone, vad säger du särbon? 🙂

Det var sångövning på stranden, det var jätteräks-avnjutande på restauranger, det var härlig gemenskap, allsång och konserter!

 

LaGaylia och Gabriel:

Sångövning på stranden… vadå härligt, suck… 🙂

Ser fram emot att få fler detaljer nästa onsdag i Johanneskyrkan – för tyvärr missade jag gårdagens körövning. Hoppas ni klarade er utan min ljuva stämma, mina kära 350 körkompisar… 😀

Turkiet nästa!
I påsk blir det en ny körresa till Side i Turkiet. Avresa långfredagen för en veckas sol, bad, träning, sång och som final en maffig konsert med Gladys Del Pilar som gästartist. Mer info HÄR.

Gabriel har flyttat
Numera träffar ni Gabriel på hans nya blogg på Bloggarenan!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

10 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar