Annons
Annons

Får Frasse plats i klösträdet?

Får Frasse plats på plattformarna? Kommer han in i de roliga tunnlarna? Efter mycket vånda och velande har jag äntligen bestämt mig för vilket klösträd Frasse ska få i julklapp.

 

Livsavgörande frågor… fast det ska nog gå bra – klösträdstillverkarna måste väl ändå vara medvetna om den moderne i-landskattens livsvillkor, med ständig tillgång till smaskiga middagar och därav följande… kanske inte direkt viktproblem men…
– Ta hans midjemått, rådde särbon.
Men jag kan inte förmå mig till det. Särbon påstår att jag är i förnekelse. Men det är jag inte alls! Frasse är INTE fet – bara stor och välväxt! Möjligen LITE trind om magen…
Frasse brås på sin ståtlige pappa, det har vi förklarat här på bloggen…
Så jag slog till på ett  klösträd från Zoosajten. Visst är det fint? Och stort…

Annons

Medan matte grubblar över klösträd och alla andra julklappar går den pälsklädde julen till mötes med lugn tillförsikt. Inga julklappsbekymmer, inga inköpslistor – och sannerligen ingen oro för vikten  🙂

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – djuren är MYCKET förståndigare än vi. De struntar i prylar och krav och koncentrerar sig på livets väsentligheter – i Frasses fall julmaten. Vid närmare eftertanke är han ganska lik särbon där… 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

9 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar