Annons
Annons

Klosterkatten Conny har tassat över regnbågsbron

Det här blev ingen rolig helg. I lördags fick vi det tragiska beskedet att en av våra kompisar gått bort. Conny, förste säkerhetskatt hos Klosterkatterna, klarade inte följderna av det huggormsbett han fick när han var ute och jagade i fredags.

Annons

Matte och Gammelmatte är förtvivlade och söker tröst hos de älskade katter som finns kvar hos dem. Och alla bloggvänner stöttar i denna svåra stund. Wikki, Sippo, Nea, Kattson, Maurice och KajsaSmulan och Amanda, Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan, Gustav och många, många fler.

Det här är vad som hände. Den stilige Cornish Rex-hanen Conny var ute på gräsmattan i sin löplina när han lyckades ta ett byte. En huggorm… Visserligen var det en liten huggorm men den kunde bita till rejält ändå. Conny fick ett kraftigt hugg i kinden som svullnade upp.

Eftersom Conny led av hjärtfel åkte matte till djursjukhuset direkt. Han lades i syrgaskuvös men komplikationer tillstötte och hans liv stod inte att rädda.

Vi lider med matte, Gammelmatte och alla Connys kompisar.

Kattkompisen Imma mår mycket dåligt och jamar hela tiden efter sin vän. Därför undrar Klostermattarna om det är någon som kan tipsa om en Cornish Rex-hane som är till salu. Helst en någorlunda mogen man, eftersom Imma troligen inte orkar med en kattunge. Känner ni till någon som ni tror skulle passa, så tassa in till Klosterkatterna och lämna en kommentar!

Vi tänker på alla i Klostret. Smärtan står i proportion till den kärlek man känt. Conny var älskad, och det visste han.

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

22 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar