Annons
Annons

Klaras kläder i fokus på särbons födelsedag

Särbon fyllde år, men det hade han inte mycket för. Klara var ju på plats – och med alla kläder på, bara en sån sak! Jag syftar förstås på den berömda jeanskjolen, som skulle visats upp vid vårt senaste möte, men som hon och mamma Kim i hastigheten glömde hemma.

Annons

Då kom Klara till Moffi i strumpbyxorna och Mommi fick inte se hur fin hennes present var på sin ägarinna. Men den här gången satt den på plats, visst är den lilla modellen strålande vacker i den!


Kims kompis Liv hade gjort en himmelskt god tårta som blev vederbörligen uppskattad…

Skam till sägandes har dessa bilder några veckor på nacken. De är tagna när särbon firade sin födelsedag – han föddes den första april, en händelse som ser ut som en tanke  🙂 och sedan åkte vi i väg till Hunnebo på påsksemester. Men jag vill inte undanhålla er den fina jeanskjolen, och dess förtjusande bärare 🙂


… liksom särbons ljuvliga lammbogsmiddag med läckra tillbehör.


Romantiken blomstrar som synes mellan särbon och mig 🙂


Coola skor till dito dam 🙂

Särbon fick fina presenter av alla utom mig. Planen var att jag skulle köpa en skeppsklocka till honom i en skeppshandel på Smögen. Tyvärr visade den sig vara för dyr, så han köpte den själv  🙂
Känner att det elektriska stearinljus – en jättebra grej, kolla under länken –  jag gav honom väger lite för lätt med tanke på det svikna klocklöftet, så jag får hitta på någon ersättning. Har ni några idéer? Särbons förråd av köksprylar har nu blivit så gigantiskt att jag inte vågar ge honom fler. Lite plats till soffa och tv och andra livsnödvändigheter måste det ju finnas 🙂


Alla redo att hugga in: Från vänster Klara, Liv, Kim, Staffan, Kalle och Tina.

Vad gjorde vi då i helgen som gick? Jo, vi frossade på kinesmat hemma hos Staffan. Och så åkte snabeldraken fram hemma hos mig, vilket fick en viss kattherre att totalt gå upp i rök. Stor uppståndelse – hade han smitit ut i trappan? Tassat vilse bland lägenhetsdörrarna? Förirrat sig ut på gården?

Låt mig vara, matte…

Till slut hittade jag honom i tryggt förvar på madrassen under sängen. Och jag tänkte för sjuttitolfte gången: INGEN kan försvinna lika spårlöst som en katt 🙂

LÄS OCKSÅ

(45)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar