Annons
Annons

Klara kom till festen utan kjol

Man kommer till partyt stylad och snygg – och har glömt ta på kjolen! Detta hände Klara i lördags.

Nu är hon ju bara nyss fyllda fyra, så hon är ursäktad.
– Mitt fel, suckade Kim. Inte klokt att det alltid ska bli lika stressigt när vi ska ge oss i väg.

Annons

Det var extra förargligt eftersom Kim hade planerat att Klara skulle visa upp sig i den tuffa jeanskjolen jag gav henne i födelsedagspresent.
– Men vi har tiden för oss, tröstade Kim. Kjolen var ganska stor, men det finns olika inställningar i den så att man kan växa i den. Ett jättebra köp, Nilla!

Detta gjorde Mommi så glad att hon med liv och lust kastade sig in i den gamla hederliga leken Bulleribock. Bulleri, bulleri bock, hur många horn sticker bocken upp? Klara lyckades känna rätt antal fingrar i sin rygg flera gånger. Inte förvånande med tanke på hur smart denna lilla tjej är. Dessutom fuskade hon lite ibland 🙂

Kim var också ganska duktig. Men jag var såklart värdelös. Fast det ÄR inte lätt att känna hur många ivriga små barnafingrar som vandrar runt på ens rygg 🙂

Som vanligt hade jag en bok med mig – en ny variant på Askungen – jag har flera stycken liggande därhemma, men tar bara med mig en i taget, för att dra ut på nöjet  🙂 Men Moffi bräckte min lilla, tunna volym med sin tegelstensroman 365 korta godnattsagor.

Självklart hade Moffi tillbringat hela eftermiddagen vid spisen, vilket resulterade i en fantastisk jambalaya med starka korvar, kycklingvingar, bläckfisk, räkor och musslor.

Och jag glömde inte ta med mig rester hem, vilket fick en viss kattherre att jama lyckligt 😀

LÄS OCKSÅ

(18)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar