Annons
Annons

Kattungen Kira skulle dö – då ryckte kattvännerna ut

Hittekattungen Kira skulle dö om hon inte blev opererad. Men det fanns inga pengar… Vad gör man? Jo, man drar i gång en insamling! Åtminstone om man heter Wikki eller Kattkommando Syd! 🙂


Kira mår bättre nu.

Annons

Tack vare kampanjen för Kira och alla generösa gåvor från kattälskare runtom i landet, har nu Kira blivit opererad. Det var en stor och svår operation, där veterinärerna fick flytta flera organ för att den lilla kattungen skulle kunna andas.

Kiras historia är dramatisk. Detta var andra gången hon var nära att mista livet. Hon hittades i en snödriva av AngelicaKattkommando Syd. Så här skriver hon om Kira:
En snäll familj hade bara några dagar tidigare anmält sig att hjälpa till som jourhem så jag fick snabbt komma till dem. De hade kattungar i min ålder att leka med. Det märktes snabbt att jag hade problem med ett av mina bakben som jag hasade o slängde med.

Det visade sig att Kiras organ inte låg som de skulle. En operation var nödvändig. Men den skulle kosta 15 000 kronor. Pengar som inte fanns…

Men hurra! Tack vare alla kattmänniskornas medkänsla och generositet blev Kira opererad till sist! Vi vet att bland många andra Sippo grävde djupt i sin plånbok, så snällt av dig, Sippo! Även Skyggisfamiljen har ställt upp och larmat om detta viktiga ärende. Och många, många fler!

Insamlingen till Kira pågår fortfarande Du kan sätta in pengar på Kattkommando Syds bankgiro BG 5444-8451 eller delta via Wikkis tävling Tasseriet 7. Alla pengar går oavkortat till Kira.

Eller köp ett eller flera Hittekattsband – Wikkis senaste, geniala uppfinning! Det fiffiga med Hittekattsbandet är att man samtidigt som man stöttar också visar att man gör det genom att bära bandet väl synligt som en inspiration till andra 🙂

Man kan också sätta in en slant – den kan vara hur liten som helst – på Snuffefonden, som instiftades till minne av Snuffe, och ständigt finns till tass för att hjälpa nödställda katter..

Kira mår efter omständigheterna bra nu. Vi håller tassar och tummar för att hon snart ska återhämta sig och få växa upp till en stor, ståtlig kattdam som kan sprida glädje till sina framtida människor i många år!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar