Annons
Annons

Katternas fristad är hotad

Vår vän Kattsons hem, katthemmet i Södertälje, hotas av nedläggning. De flesta av de katter som bor här hade inte levt idag om inte katthemmets dörr hade hade varit öppen för dem.

Nu har kommunen dragit in sitt bidrag till katthemmet, där så många övergivna katter hittat en fristad. Dessutom måste de flytta, eftersom den fastighetsägare de hyr av har meddelat att kontraktet inte kommer att förlängas. Fastighetsägaren gör sitt bästa för att hitta nya lokaler till katthemmet. Men för att hyra lokaler behöver man pengar…

Annons

Hela bloggvärlden ställer nu upp för att bilda opinion så att katthemmet ska kunna överleva. På Facebook har katten Sippos husse startat gruppen Rädda Södertälje katthem och på massor av bloggar skrivs det så tangentborden ryker. Wikki har skrivit inlägg och gjort en banner som vi har lagt in nedan, och förhoppningsvis sätter många in pengar på katthemmets postgirokonto.

Kattson ska gästblogga
Vi återkommer i detta angelägna ärende. Eller rättare sagt blogghjälpen Kattson själv återkommer som gästbloggare och berättar hela historien om hur det kunde bli så här, och vad nuvarande förste bloggare, katten Madeleine och alla hennes kompisar på katthemmet kan hoppas på i framtiden.

Så håll utkik efter Kattsons gästblogginlägg! Det kommer så fort blogghjälpen har en stund över att skriva mellan planerande, förhandlingar och intervjuer med lokaltidningarna…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar