Annons
Annons

Kattens magiska tassar får babyn att somna

Se hur den skrikande babyn blir lugn när katten klappar den på huvudet. I dag visas den underbara filmen Magiska tassen på bloggen 🙂

Vi katter och våra människor har ju länge känt till att vi kan ge både tassage och a-klo-punktur. Men denna kunskap måste spridas, och tack vare denna unika film får nu hela världen veta vilka helande krafter som finns i våra tassar. Som ett led i kampen för att höja kattens status är filmen ovärderlig. Vem vill inte ha en familjemedlem som kan lugna upprörda minimänniskor?

Annons

Matte utnyttjar ofta min skicklighet i tassage. Jag har faktiskt utvecklat en alldeles egen teknik: När matte håller mig i famnen placerar jag mina framtassar i hennes ansikte. Som om jag försöker putta bort henne. Med jämna mellanrum flyttar jag dem så att hela mattes ansikte, inklusive näsa, mun och ögon, blir tasserade.

Har tyvärr inte någon instruktionsbild, så jag lägger i stället in ett foto som visar mina tassar i all sin glans 🙂

Katt sover på datorn

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

22 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar