Annons
Annons

Kattens dag – en högtid värd att jama om!

Vacker gråvit hankatt

Viktigt meddelande till alla katter och deras familjer! Nästa helg firar vi inte bara första advent utan också Kattens dag!
Så jama om det överallt, ta fram er vassaste klo och rista in den 27 och 28 november på alla ställen ni kan. Varken två- eller fyrbeningar ska få chansen att missa detta viktiga evenemang!

Annons

För, som matte säger, det är inte alla katter som har det så bra som jag och alla mina vänner här på bloggen…
Matte läser på hemsidorna och meddelar:
– Kattens dag instiftades av Sverak – Sveriges Kattklubbars Riksförbund för att höja kattens status. Och det är många företag och organisationer som engagerar sig. Här är några:

Sverak, Djurskyddet, katthem runtom i landetRoyal Canin, zoo-butiker – och många, många kattägare och kattälskare förstås!

Det är ju jamarns roligt, tycker jag. Men tyvärr är det fortfarande många katter som är hemlösa och lider nöd. Då är det skönt att veta att det finns folk som engagerar sig! Kattens dag ger dem en chans att visa oss alla vad en hjälpande tass eller hand kan betyda!

Så jama om Kattens dag till alla ni känner!

Vår vän Wikki och hennes matte, som har bloggen Metros Mästerkatt är är djupt engagerade i Kattens dag. Så tassa in på deras blogg och kolla in vad de har på gång!
Läs mer om Kattens dag och vilka som bidrar till den på kattensdag.se!

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar