Annons
Annons

Katten vilken skön premiär för utelivet!

Innekatt som är rädd för att gå ut

Matte ville slå på stora trumman –  det var nästan så att hon rullade ut en röd matta i trappan… när jag gjorde min… UTETASSPREMIÄR!

Katt tar skydd i reseburen
Det började som vanligt i buren… 

Evenemanget ägde rum i torsdags, på självaste Kristi Himmelsfärdsdagen, men inte förrän nu har vi fått tillfälle att visa de unika bilderna.

Annons

Katten Frasse tar skydd i busken när vi går ut
…men snart var jag på fri tass! 

Jag var som vanligt måttligt road, och matte fick springa och hämta mig i porten ett antal gånger, annars hade det inte blivit många minuters utetassande 🙂

– Men du darrar inte i alla fall, det är bra Frasse, du börjar få tillbaka modet och styrkan, sa matte.


Kutade mellan buskarna, inga måsar i sikte…

Det har ju varit lite si och så med min utetass-entusiasm sedan den beramade Mås-KATTacken förra sommaren. Sådan sätter djupa spår i oss katter, och det tar lång tid att komma över den ångest man känner när en grupp jättestora fåglar störtdyker i formation mot en stackars försvarslös katt.

Katt nosar på gräs
Passade på att käka lite gräs. 

Men den här gången fanns inga måsar i sikte så jag kunde i lugn och ro utforska gården. Noterade att våren hade kommit en bit på väg även om buskarna ännu var lite glesa.

Rolig bild på katt i transportbur
Efter ett tag återvände jag till tryggheten i buren.

Ingen trädklättring denna gång, det får vänta tills jag blivit lite varmare i pälsen. Och efter en stunds omkringtassande var det skönt att krypa in i transportburens trygghet och ligga och spana och mysa.

Katten Frasse kopllar av i sin transportbur
Det är mysigt att ligga där och spana! 

Efter cirka 20 minuters gårdsvistelse tog vi hissen upp till lägenheten, där jag avnjöt en alldeles delikatt belöningssupé.

Och när vi kröp ner i sängen för den obligatoriska mysstunden, var matte och jag överens om att det hela hade varit en mycket lyckad utetasspremiär 😀

Allas bevakar Eurovision Song Contest
Nu är det åter fullt ös på vår Eurovision-blogg, massor av backstage-bilder och filmklipp!

 

LÄS OCKSÅ

(30)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar