Annons
Annons

Katten vilken överraskning på Mors dag!

Gunilla-Hedenby-katter-Mors-dag

Det var längesedan jag blev så överraskad som i går! När det ringde på dörren trodde jag att det var mina väntade gäster som bara ringde en varningssignal innan de öppnade…

Husse-Tina-katten-Tasse

Och det VAR husse och Tina – men – och här kommer överraskningen – de hade en stor fin blomma med sig! En speciell sorts pelargon, enligt de uppgifter de hade fått. Plus jordgubbar och en chokladkaka de luxe, med fantastiska dekorationer 🙂

Annons

Katten-Tasse-blommor2

Katten-Tasse-blommor

Och det bästa av allt var att blommorna och chokladen var till mig! För det var ju Mors dag – något som jag sm vanligt hade glömt bort. Jag kom ihåg att tipsa om det i förra inlägget – sent omsider, fick göra ett tillägg på lördagen, när minnet plötsligt fungerade en liten stund – men sedan glömde jag totalt bort det igen.

Jordgubbar

Så det blev en väldigt trevlig överraskning att bli firad 😀 När sedan mormor hade vaniljhjärtan med sig (några av mina absoluta favoriter) så var ju allting perfekt!

Och jag hade faktiskt presenter till min egen lilla mor. Hon fick två av de fina tygkassar jag köpte av Pelles matte – de låg och väntade, även om jag inte hade tänkt på dem som Mors dags-presenter 🙂

Husets två kattherrar undersökte givetvis alla presenter noggrant innan de gav sitt godkännande. Kan avslöja att pelargonen helt otippat var mest intressant – jag höll stenhårt på kakorna, men även Tasse, annars ett pålitligt kakmonster, fastnade för de vackra, väldoftande blommorna.

När sedan Simba motvilligt ställde upp på bild blev ju denna Mors dags-söndag om möjligt ännu mer perfekt 😀

LÄS OCKSÅ

(67)
(0)

13 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar