Annons
Annons

Katten vilken fin tavla jag blev!

Jag har fått mitt porträtt målat! Undrar vilket konstmuseum som hugger först? Nationalmuseum kanske? Eller Louvren? För Mona-Lisa i all ära – visst är en tavla av mig mer värd att jama om?

Tavla med katt Åsa Forsberg

Det är den djuriskt duktiga konstnären Åsa Forsberg som fått äran att avporträttera mig efter ett foto, taget i min mathörna, där jag vemodigt begrundar min matskål som snart kommer att vara ödsligt tom igen. Varför försvinner mat så fort? Hur ska jag någonsin kunna banta? Suck…

Annons

Men nog jamat om matproblemen! Porträttet blev väldigt lyckat tycker jag, Åsa kan verkligen konsten att fånga en katts personlighet! Varför inte  ge era mattar och hussar en morrhårsvink om att ni också vill sitta inom glas och ram? Om de tycker att det är en bra idé kan de maila till Åsa på [email protected] och beställa en tavla på det finaste de har!

Vill ni veta mer om Åsa och hennes konst,klicka här! Och om ni klickar här kommer ni till inlägget om Åsas katt Skrållan, där ni kan läsa om hur Åsa räddade livet på Skrållan när hon var en liten kattunge.

Medan vi väntar på att konstkatterierna ska börja slåss om min tavla får den hänga på en hedersplats hemma hos matte och mig. Tror det får bli på tv-väggen så att matte och jag kan beundra den från soffan (matte) och tv-kattongen (jag) när vi bänkar oss framför tv:n.

Och här är originalet!

I morgon checkar jag ut från Hotell Mormor och åker hem till matte igen. Tack mormor, det har varit en jättetrevlig vistelse hos dig! Jubeljam för dina utmärkta sovsviter – bättre katthotell finns inte! Men det ska bli skönt att komma hem. Saknar matte – och framför allt: matte saknar mig!

LÄS OCKSÅ

(28)
(0)

23 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar