Annons
Annons

Katten så lätt att banta med Frasse!

Alla som vill bli smalare, läs detta! Här kommer Frasses fiffiga bantingstips! Följ mitt hastiga tassande mot målvikten!
Här illustrerar jag själv ett av mina bästa knep:

Man blir smal av att sova - kan det bli bättre?

Som den genomhyggliga katt jag är har jag alltså trots mattes förolämpande fniss (jo, du skrattade åt min KATTorexi-skräck, matte!) tassat med på att jama om för alla mina vänner hur jag lyckades gå ner i vikt.

Annons
Så här kommer…

Frasses fiffiga bantingstips
1.
Bli sjuk (OBS, galghumor!  En drastisk, inte särskilt hälsosam åtgärd).
2. Bli tvingad till ofrivillig fasta genom att ligga med dropp på sjukhuset. (Jag var så rädd att jag inte KUNDE äta, något som jag aldrig trodde skulle hända.)
3.dålig aptit på grund av chock efter sjukhusvistelse (inte heller att rekommendera).
4. Bli tvingad att äta dietmat. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie – finns både som blötmat och torrisar.
5. Blanda vatten i maten. Då får man mer vätska i sig, samtidigt som det tar längre tid att äta och njutningen förlängs. Tips: Värm några sekunder i mikron för optimal smakutveckling.
6. Sov mycket. En god och långvarig sömn ger flera fördelar: a. Man tänker inte på mat. Fast man kan förstås drömma… b. Sömn är läkande  i allmänhet. c. Forskare säger att en god sömn kan främja viktnedgång (mattes teori).

Följ mina råd och ni går garanterat ner i vikt!

Jag medger att jag fick gratisskjuts av mina två dygn med dropp på Djursjukhuset. Det blir ju som när tvåbeningarna fastar. Fast jag led inte av det eftersom jag ändå inte kunde äta.

Sedan tog det ett tag innan jag kunde äta för fullt. Så portionerna blev automatiskt mindre. Och den där dietmaten är väl acceptabel. Dessutom blandar matte upp den med vanlig burkmat. Helt ok!

Enda orosmomentet är att aptiten är på väg  tillbaka med full kraft. Ska bli spinnande att se hur matte och jag klarar det…

Vill också jama om för er att jag ser smalare eller mer KATTletisk ut beroende på vinkeln jag är fotograferad i. Se själva skillnaderna mellan bilderna i detta inlägg – på den översta ser jag KATTletisk ut och på den andra lite tunnare.

Ha en jamartrevlig helg, alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

25 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar