Annons
Annons

Katten också – jag gjorde det igen!

Katt som har vält ner en blomkruka på golvet.

Jag har gjort det igen! Och matte blev jättesur förstås. Men hon får faktiskt skylla sig själv.

Ställer man en blomkruka PRECIS där en katt har sin bästa spaningsplats får man helt enkelt räkna med att den går i golvet ibland 🙂

Annons

Förra gången blomkrukan föll ner försökte vi spela oskyldiga, men det här gången blev jag tagen på bar gärning…

Men som ni ser på bilden lyckades jag ändå se ledsen ut över olyckan – det brukar göra en hel del för att mildra mattes vrede. Knepet var framgångsrikt även denna gång, och matte lyckades sopa upp all jord och pula ner växten i krukan igen, så slutet gott, allting gott!

Fast man undrar ju hur människorna tänker, för nu står växten på plats igen, precis där jag tassar upp i fönstret. Matte påstår att hon har flyttat den en decimeter, så att jag lätt kan komma förbi, men jag tycker nog ändå att marginalerna är lite för små. Fast jag är ju väldigt smidig så kanske den klarar sig – vi får se hur det går 🙂

LÄS OCKSÅ

(192)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar