Annons
Annons

Katten Musse – 19 år och trädklättrare!

Nyss fyllda 19 – och här ser vi vår vän Musse uppflugen i ett träd! Jama om att vara väl bibehållen, du är en fantastisk katt, Musse!

I sitt brev till oss skriver Musse om hur bra han mår och hur väl omtasstagen han blir av sina människor och sin egen husvettis ♥

Annons

 Här är Musses och Annrikas brev till oss:

Hej Frasse och Gunilla!
Längesedan vi hörde av oss nu! Att ni lever och har hälsan förstår vi – vi följer noga bloggen och läser självklart den enda läsvärda vecktidningen varenda vecka 🙂

Vi hoppas att Matte Gunillas förkylning är bättre nu.. Min Matte/Sekreteraren hamnade i lätt feberyra, sömnlösa hostnätter och allmän snorighet för ett par veckor sedan. Sådant är ju alltid är ytterst besvärande och i födelsedagstider särskilt olämpligt.

Söndag 26 maj sedan firade jag min 19-årsdag. Vi hade planerat lite yvigare festligheter, men mattes krasslighet gjorde att firandet fick bli relativt modest om man säger så… Nu har äntligen Virus och annat Illvilligt lämnat huset och JAG är åter i centrum – Jam och lov för det!

Det är sommartider i Kil, trädgården står i blom och jag tar en och annan promenad om dagarna; en sväng bortåt vinbärsbuskarna och jordgubbslandet, i långsamt mak längs rabatterna och eventuellt ett lätt tassande över till grannkatterna för att så småningom glida upp på ytterterrassen och ta en skön vila i skuggan under rönnsumaken.

Inga 90 knop direkt, men så pass mycket att jag håller smygande tasset igång.

Werner, min husvettis, berömmer mig. Vi ses var fjärde vecka nuförtiden – han ger mig en vitamininjektion och kollar mina värden. Jag mår som en tolvåring, säger han och jag tror på honom.

Ibland får jag en sån där extra energikick i kroppen – som i går morse till exempel. Vi gjorde en runda i trädgården Matte & Husse & Jag.

Precis när vi kom fram till det stora Malusträdet kände jag draget – mindes hur det var att rinna upp längs stam och grenar – smidigt, snabbt, elegant… Och jag tänkte: Jag KAN FORTFARANDE! Och jag KUNDE – jag klarade det – det var helt underbart!

Ha en skön sommar! Hoppas att måsarna håller sig på behörigt avstånd!

Spinn & Kurr & Mjau från Musse & Annrika

Jättegrattis i efterskott, Musse, och tack för brev och underbara bilder! Vi önskar dig och matte en alldeles underbar sommar 🙂 ♥

LÄS OCKSÅ

(91)
(0)

9 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar