Annons
Annons

Katten Muffin slukade en hel mus och blev sjuk

Svart katt med hatt

Kolla in vår kompis Muffin, visst är hon cool i sin hatt! Fast vi förstår att hon jamade emot när matte försökte övertala henne att ta den på sig – vi var ju själva inte särskilt samarbetsvilliga när matte kämpade för att få på oss tomteluvor, hihi… :-)

Annons

Katten-Muffin-hatt2

Muffin och hennes matte Sylvia skickade bilderna som en nyårshälsning och även om smällandet är över för den här gången så bara måste vi få visa dem för er. Bättre sent än aldrig!

Här är Muffins och Sylvias brev till oss:

Hej!
Muffin och jag, matte, skickar en nyårshälsning till er och matte! Muffin vill skicka en bild på sig själv den där gången när jag tvingade på henne en hatt. Jag tycker att hon är väldigt söt i hatt men hon jamar att: ”gör du om det en gång till så svarar jag inte för följderna”.

Muffin blev jättesjuk kvällen före julafton så vi tillbringade fem timmar på djursjukhuset. Hon skrek och hade väldigt ont i magen men på röntgen syntes inget särskilt. Det enda veterinären kunde se var att det var ”bubbligt” i tarmarna. De kunde inte ta något ultraljud därför att den veterinären var inte på sjukhuset den natten. Han skulle vara där på juldagen och vi skulle återkomma då. Men då var hon jättepigg och åt igen så vi ringde dit och sa som det var.

Hon hade svalt en mus hel (!) innan så kanske var det därför hon hade så ont i magen. Men hon är fortfarande väldigt pigg och glad så vi får avvakta. De har fullt upp på djursjukhuset nu inför nyår med skotträdda hundar som behöver lugnande medel! Det är ju för galet att det ska finnas smällare och raketer som gör att våra djur blir så rädda.
Hälsningar Sylvia och Muffin

Katten-Muffin-nyarskort

Tack för brevet och de fina bilderna, Muffin och Sylvia! Skönt att du mår bättre nu, Muffin, du får se upp med muslingarna i fortsättningen 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar