Annons
Annons

Katt med rumpan bar i skafferiet

Man får inte vara dum när man är en hungrig katt… Kolla så smart jag, Tasse, var när jag och Simba bodde på Hotell Mormor några dagar medan matte åkte upp till Bohuslän!

Katt i skafferiet.

Både jag och Simba hade lurat ut att mormor förvarade våra torrisar i sitt jättestora skafferi. Och vad gör en smart katt då när han blir sugen? Jo, han petar upp skafferidörren med tassen och hoppar in!

Annons

Katt visar rumpan.

Förargligt nog kom matte in just när jag nosade runt som bäst, och tog denna kanske inte helt smickrande bild av min bakdel 🙂 Fast… min rumpa är inte så tokig, jag har minsann inget att skämmas för!

Simba kom undan som vanligt, för han orkade inte hoppa upp utan låg i stället och softade i mormors garderob, medan jag var ute och jagade mat åt oss. Typiskt honom! Fast han jamar att det inte spelar någon roll, för jag hade ändå inte delat med mig – och det hade jag kanske inte, vid närmare eftertanke… Beror på hur många torrisar jag hade fått tag i 🙂

Nu blev det bara en vanlig omgång ur mattes hand eftersom hon kom på mig. Men bättre lycka nästa gång – för vi kommer säkert snart och hälsar på dig igen mormor. Vi stortrivs hos dig!

LÄS OCKSÅ

(83)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar