Annons
Annons

Kan man inte få smygdricka i lugn och ro?

Jag trodde att jag skulle få fortsätta med mitt smygdrickande i ostörd ro. Men jag blev avslöjad…För några dagar sedan kom matte på mig och kastade sig genast på kameran för att föreviga när jag…

Katt som dricker vatten ur ett vattenglas
Stulet vatten smakar bäst 🙂

Annons

…stack ner tungan i hennes vattenglas och tog mig några läskande klunkar.

Kan man inte få ta sig en liten jamare i lugn och ro??

När jag dricker vill jag vara helt ifred. Ingen får störa mig – och med störningar menar jag inte bara rent påtagliga sådana som att någon kommenterar drickandet, eller värst av allt – börjar KLAPPA mig medan jag lapar vatten. Nej, jag jamar om TOTAL avskildhet. Ingen får ens TITTA på mig när jag dricker!

Katt som dricker vatten ur ett vattenglas
Katten också att matte kom på mig!

Men när matte och jag kollade på tv häromdagen tyckte jag plötsligt att hennes vattenglas såg så otroligt frestande ut. Jag bara måste ta mig några härliga klunkar härligt friskt vatten!

Somliga gillar ju att dricka ”gammalt” vatten och kan ta sig för att lapa ur skålar som stått framme i evigheter. Har till och med hört skräckhistorier om katter som dricker ur… toastolen!! *ryser*

Sådan är inte jag. Jag vill ha mitt vatten friskt och kallt. Så när jag såg mattes glas hoppade jag raskt upp på bordet, satte mig till rätta och började lapa.


Jag försökte fly, men hann inte undan i tid… 

Och då högg matte såklart genast sin iPhone och började blixtra! Nåjam, när nu bilderna ändå finns kan ni ju lika gärna få se dem. De är trots allt smått historiska 😀

Bloggträff på Sydkattens utställningVi lottade ju ut biljetter till Sydkattens internationella kattutställning i Malmö för ett tag sedan – GRATTIS till de lyckliga vinnarna! 😀 I helgen är det dags för 1 200 katter att visa upp sig på Stadionmässan i Malmö. Och liksom förra gången ska matte dit och träffa sina bloggkompisar, både två- och fyrbenta. Vi vet säkert att Kjelle Bus är där, för han ska ju tassa på KATTwalken, livligt påhejad av oss alla. Hoppas du har återhämtat dig efter ditt fantastiska treårskalas, Kjelle  🙂
Vi vet också säkert att våra facebook-kompisar Åsa och Titti, mattar till Adam och Armanie som vi presenterade i förra inlägget, är på plats. Men vi hoppas att ännu fler ska kunna komma!

Vi har bestämt att vi ska ses i utställningshallens foajé klockan 13.00 på söndag. Alla som vill är välkomna att möta upp, ju fler vi blir, desto roligare! 

I morgon har matte tagit semester – vi återkommer om skälet till detta i nästa vecka… Önskar er en riktigt fin helg och må solen lysa över oss alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(59)
(0)

19 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar