Annons
Annons

Julkort från en konstig katt och hans kompisar!

Vi har fått julkort från en konstig katt som är lite av en katt bland hermelinerna. Nej, nu blev det alldeles fel – hund bland katterna får vi ju säga 😀

Det är alla våra vänner i den stora, härliga familjen Faxén som ligger bakom det vackra kortet. Så härmed önskas vi alla en riktig god jul av: Hunden Timon, katterna Busse, Findus, Maja och mamma Snuttan, samt deras människor, Ingar, Anders, Erik och Ola! 😀

Annons

Findus och hans husse Anders har dessutom skrivit brev till oss och berättat att det är spännande saker på gång i familjen Faxén…


Findus

Hej Gunilla och Frasse!
Hoppas allt är bra med er. Här har det hänt grejor! Husse jobbar för tillfället som frilansande lärare i Örebro och då får jag vara på Hotell Farmor och Farfar. Inte så pjåkigt, för där bor ju min mamma Snuttan, storebror Busse och lillsyrran Maja samt Timon – den där lurviga lite konstiga ”katten” 🙂 Hund är han visst men det vet jag inte om han själv vet om!
Jag har boat in mig under ena tv-soffan och gjort det till mitt Farmor och Farfar-bo. För en tid sedan hade husse en långt och allvarligt snack med mig en kväll när vi som vanligt lagt oss på våra halvor i dubbelsängen. Jag lyssnade med spetsade öron…
Husse sa att min halva av sängen kan jag komma att få överlåta till någon som kallas för ”matte”. ”Men det är ju min sänghalva husse!” tänkte jag. Vi mjammade dock inte mer om saken då.
Men nu har husse minsann gått och blivit med flickvän! Och hon vill jättegärna bli min matte! Husse säger att hon är väldigt söt och snäll och att hon vill träffa mig. Får väl nosa in henne och se… Lovar att rapportera hur det gick sen och om hon är en bra matte  🙂
Hälsningar Findus skogskatt och Husse Anders


Busse

Hur har det då gått? Jo, det fick vi veta alldeles nyligen! Husse Anders skriver:

Hej igen!
Findus bor fortfarande kvar hemma hos mamma och pappa och trivs finfint med mamma Snuttan och syskonen.
Jag och Findus har haft ett nytt snack om mattefrågan, och blivande matte har sagt att Findus gärna får sova med oss i sängen. Findus tyckte det lät okej även om viss skepsis kunde skönjas i hans lurviga svans. Han är ju lite reserverad mot nya personer men det ligger ju i norska skogskatters natur.
Jag trivs bra med nya jobbet även om jag saknar att mötas av Findus när jag kommer hem… Pysslar även med Örebro universitets spex – det var så jag träffade flickvännen 🙂
Många kramar och tassklappar från Anders och Findus!

Alldeles nyss fick vi veta att Findus ska träffa sin nya matte för första gången i morgon… Vi väntar med spinning på rapport 🙂

Tusen tack för julkort och brev, familjen Faxén! Vi önskar er alla en riktigt fin och mysig jul! 😀


Maja

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar