Annons
Annons

Julklappen är öppnad – nu ska vi på bolljakt!

Kattungar busar när matte slår in julklappar

Hurrjam, äntligen fick vi veta vad som fanns i vår stora, fina julklapp! Men det satt hårt inne, må ni tro… Matte, som annars alltid brukar avslöja sina julklappar i förväg, höll benhårt på julklappshemligheten i vårt fall. Grymt orättvist, tycker vi!

Annons

Så fram till julafton, eller rättare FLERA DAGAR EFTER JUL, var det enda vi såg av vår klapp det här. Inte mycket att hurrjama för tycker vi! Och dessutom fick vi vänta alldeles för länge.

– Det var för både Kalle och Tina skulle kunna vara med, säger matte. Och det är klart, visst var det kul att husse och Tina kunde leka med vår klapp. Men ändå…

Kattunge öppnar sin julklapp

Men till slut blev det trots allt äntligen dags att öppna paketet…

Kattungar leker med bollbana

Och inuti låg en jamarrolig bollbana!

Kattunge leker med bollbana

När man petar på bollen med tassen far den iväg och så kan man jaga den inuti banan. En riktigt rolig pryl, tycker vi!

Som ni ser på bilden nedan, fanns det ytterligare en leksak i paketet. Här är också en boll inblandad, och dessutom är prylen batteridriven så det händer grejor utan att man behöver lyfta en tass, hihi 🙂

Jullklappar till katt - bollbana

Här ser ni den lilla leksaken, av lila plast med gula märken. Whisper Track with Twinkle heter den, och i hålet ska det sitta en pinne med en vimpel, men den pinnen fanns inte med.

Julklapp till katt - bollbana

Så vi får nöja oss med bollbanan så länge, och se fram emot att få en extra julklapp om ett par veckor 😀

Nu ska ju matte vara lite ledig igen, men hon lovar att blogga igen så fort hon bara kan. Så vi ses snart igen, kära vänner!

Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år! 😀

LÄS OCKSÅ

(79)
(0)

21 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar