Annons
Annons

Jubileum! Frasse har fått sin 100:e vän!

Jubileum på bloggen! Frasse har fått sin 100:e vän!  Av bilden att döma verkar Nummer 100 inte dansa på bordet av glädje över utmärkelsen 🙂 Men det beror på att han fram till nu varit helt ovetande om sin ära 🙂

Annons

Vem är då Nummer 100? Jo, en trivseltrind, väldresserad (!) huskatt på sju år vid namn Nisse. Matte heter Sofia Norlin.
Eftersom Nisse har ett förflutet som hemlös är han glad att kunna hjälpa andra katter i nöd. En synnerligen värdig vän nummer 100!

Men! Vi värderar alla våra vänner lika högt. Så vilket nummer ni än har – ett stort TACK för att ni skickat in era underbara brev och bilder. Vi är så glada att ni finns! Tänk att ni är så många – och fler blir det!
Till alla väntande vänner som ännu inte presenterats: Vi ska försöka bli bättre på att hinna med. Och vi lovar att alla kommer in!

Här är Nisses brev till Frasse:

Hej på dig Frasse!
Nisse heter jag och är en huskatt på sju  år. Jag bor sedan tre år tillbaka i Linköping tillsammans med min matte, husse, deras hund och min kattkompis Sture.
Det bor även ett varierande antal hemlösa katter hos oss och eftersom jag har ett förlutet som hemlösing så tycker jag det är trevligt att lära känna dem och hjälpa dem förstå att människor är trevliga!
Mina favoritsysselsättningar är att äta (när jag kom klagade matte på att jag var smal som en sticka och nu klagar hon över att jag är tjock), sova och jaga fjädervippor. Matte har även lärt mig sitta och ligga på kommando så det gör jag ibland för att glädja henne.
Hoppas att du har det bra och att du vill bli min vän! Då kan vi jama om allt som hör livets goda till!
Tass från Nisse

Varmt välkommen som Frasses vän, Nisse! Frasse hälsar att han kan tänka sig att ligga på kommando, det verkar ganska smärtfritt  🙂 och att ditt djupa engagemang för samhällets utstötta tyder på att ett stort och varmt hjärta klappar innanför din svarta päls! 

 Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(17)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar