Annons
Annons

Jag tvingades städa trappan på min födelsedag

Jag slet i mitt anletes svett. Moppade trappor för glatta livet. På min födelsedag.
Upprörande, säger ni. Men bor man i världens mysigaste lilla bostadsrättsförening så är intet offer för stort.

Bloggaren Gunilla Hedenby städar trappan på bostadsrättsföreningens städdag

Husets städdag råkade sammanfalla med min födelsedag och storsint som jag är lovade jag att ställa upp ändå. Dock inte klockan nio på morgonen, där gick gränsen!
Så jag satte ner foten. Grannarna insåg allvaret och gav mig sovmorgon till tio i födelsedagspresent.
Sen var det full rulle, med trappstädning, inoljning av trädgårdsmöbler, bortforsling av skräp och gårdsspolning. Riktigt kul och så fint det blev!

Annons

Men vad är en födelsedag utan familjen, grädde och – musik! På eftermiddagen kom min bror och hans fru ner från Falkenberg. Och eftersom både brorsan och sonen/husse, är SKICKLIGA gitarrspelare – till skillnad från mig, den glada amatören 🙂 så blev det en födelsedag med sång och musik. Brorsan och jag sjöng Beatlesklassikern If I fell i stämmor och det lät bannemej riktigt bra!

httpv://www.youtube.com/watch?v=B4HLKoFum-4

John Lennon, vars underbara röst vi hör på If I fell, har faktiskt en sak gemensamt med mig, nämligen just födelsedagen. I lördags skulle John fyllt 70 år om han fått leva – varför fick han inte det!? Läs min bloggkollega Charlottes intressanta inlägg om John!

Läckra bakelser

När födelsedagar är så här mysiga kan man NÄSTAN försonas med det faktum att det numera är totalt otänkbart att ha ett ljus för varje år på tårtan. Vi hade faktiskt inte tårta men däremot ett lass smarriga bakelser 🙂 Lite kantstötta efter färd i cykelkorgen men det är innehållet, inte utsidan, som räknas, eller hur?

Frasse deltog inte i musicerandet utan föredrog att hålla ett öga på firandet från sin kartong 🙂

Lite för tjock katt ligger i för liten låda

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar