Annons
Annons

Jag sätter klorna i handduken – mums!

Det finns bara en enda sak som gör mig upphetsad nuförtiden. Ingenting annat än det kan förmå mig att släppa loss och fara runt som ett yrväder. Inget annat än… MAT!

Följaktligen älskar jag mattes nya lek Gömma torrisar i handduken. Matte är så stolt över sin uppfinning att hon håller på att spricka.
– Tänk att jag har hittat på en ny lek! Jag som levt ett rutinmässigt matte-liv med mys, kel och mat som huvudförströelser! Nu är det slut med att kasta runt möss och pappersbitar som du ändå bara struntar i! Nu har vi hittat din grej, Frasse!

Annons

Och jag måste ju jama med om att idén att få in både jaktmomentet och ätandet i ett handdukspaket är briljant. Det är jamarkul att leta reda på de små läckra torrisarna som döljer sig i handdukens veck. Man använder både tassar och nos när man söker och får på så vis lite lagom motion på köpet.
– Motion?? Visst, om du tycker det är ansträngande att flytta runt en handduk på golvet så… Men är man i dålig form ska man ju börja träna väldigt lugnt och försiktigt, säger matte och fnissar.

Alltså, att hon bara har mage…! När såg man matte röra sig i onödan sist? När såg man henne packa träningsväskan och ge sig iväg till gymmet??

– Du har rätt, Frasse. Vi är lika goda soffsoftare båda två, säger matte och lägger in en ny omgång torrisar i handduken.
Jakten kan börja! Hurrjam, så roligt – och gott! – detta är!

Till sist – ännu en liten film om en talande katt som vi fått tips om av vår gamla, kära bloggkompis Moye. En kattmamma som försöker lära sin lilla unge klättra upp ur en låda. Tack för det söta klippet, Moye!

På söndag presenteras vinnare nummer två i min julklappstävling 🙂 Den pågår ända fram till jul så ni kan lugnt fortsätta skicka in era fina bilder!

Och missa inte mattes Tjejsnack-krönika i veckans nummer av Allas!

Ha en jamarhärlig adventshelg, alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)

33 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar