Annons
Annons

Jag mår bättre nu matte!

Jamarns, så hårt drabbade vi är. Knappt har den ena hämtat sig förrän den andra däckar!

Katt ligger i stol och ser drömmande ut

Jag jamar om matte, som blev dålig i lördags och sedan dess har tillbringat större delen av dagarna i sängen. Inte mig emot i och för sig, det är mysigt att sängsofta  🙂
Visst, LITE synd om henne är det. Men det kan ju absolut inte jämföras med mitt lidande!

Annons

Matte packades ju inte in i en bur och forslades till ett hemskt ställe, fullt med vettisar och främmande fyrbeningar. Och inte fick hon pälsen bortrakad och konstiga slangar instuckna i frambenen. Morr och fräs, vilka hemska dagar och nätter jag har utstått på Djursjukhuset!
Matte tjatar om att de räddade mitt liv och det är jag väldigt tacksam för. Men lite trivsammare kunde de väl ordna det för sina patienter. Nästa gång vill jag ha enskilt rum!

Men nu har jag glada nyheter! Jag känner mig mycket bättre!
– Du är en helt annan kise nu Frasse. Eller rättare sagt, du har blivit dig själv igen! säger matte.

Min goda aptit är tillbaka. Jag kissar som jag ska. Är inte rädd för lådan längre. Fast jag vill fortfarande inte att matte sätter på taket på lådan. Det känns tryggare att kunna ha koll på läget hela tiden. Jag måste fortfarande liksom försäkra mig om att jag är hemma och att jag inte ska åka till Djursjukhuset igen.

Det känns gott att vara hemma med matte. Och att mormor hälsar på när matte är på jobbet. Mitt liv kan tyckas lite händelselöst men jag gillar det.
– Du är en hemmakille, Frasse, säger matte.
Nu hoppas både jag och matte att vi slipper träffa fler vettisar på ett tag. Tack alla kompisar för era vänliga jam under min sjukdomstid!

Katt slappar i stol med mjukisdjur

Mattes kommentar:
Frasse blir mer och mer sig lik och verkar inte ha några problem att kissa. Han får fortfarande inflammationshämmande medicin men jag har successivt dragit ner dosen. Vill inte sluta tvärt, det  känns som att alla förändringar är av ondo just nu. Måtte detta vara bestående!

Kan avslöja att sjukdomen faktiskt har haft EN positiv följdverkan. Frasse har blivit smalare! Mer om denna närmast mirakulösa utveckling i kommande inlägg…

Kan också meddela att jag lurar i honom vatten genom att blanda ut blötfodret till en ”soppa” som jag sedan på Kattsons och Smulan, Amanda & deras 2-bentas uppmaning värmer i mikron så att det blir ljummet. Det gillar han skarpt. Stort tack för tipset!
Och jättetack Inkan och Ligan för alla medkännande och matnyttiga mail ni har skickat!

Så mycket lättare allting känns när man inte står ensam med sina bekymmer. Vad gjorde vi utan alla våra vänner!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

30 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar