Annons
Annons

Intervju med Lasse Sigfridsson om solokarriären

Lasse Sigfridsson fd Lasse Stefanz-medlem, med barnen Emil och Amanda och Allas reporter Gunilla Hedenby.

Allas reporter med, Lasse Sigfridsson och hans barn Emil och Amanda . Foto: Rickard Nilsson.

Här står jag med Lasse Sigfridsson, tidigare medlem i dansbandet Lasse Stefanz, nu framgångsrik soloartist, hans son Emil och dottern Amanda.  I dag blir det backstage-bilder på bloggen!

Lasse Sigfridsson, fd Lasse Stefanz, med barnen Emil och Amanda.

Det var i samband med lanseringen av plattan Min egen väg, Lasses solodebut, som jag träffade Lasse och hans barn Erik och Amanda. Jag hade väntat mig en glad och öppen person, och jag blev inte besviken – liksom så många av sina kolleger i branschen är Lasse lättsam och prestigelös. Det är alltid ett sant nöje att intervjua dansbandsfolk!

Annons

Kristianstads teater

Vi strålade samman vid Kristanstads fina teaterbyggnad, där Emil just då uppträdde i musikalen Cats, och där hans senaste produktion Jesus Christ Superstar, har premiär den 23 februari. Emil både producerar och spelar Jesus.
En del av er kanske känner igen Emil från tv-serien Fame Factory, där han fick sitt genombrott som artist.

Lasse hade tagit bussen till Kristianstad – inga divalater här inte! – och fick sedan skjuts med fotograf Rickard Nilsson och mig hem, medan Emil och Amanda åkte i egen bil. Väl framme blev jag storligen imponerad av Lasses hem, kolla in den häftiga trappan som leder upp till huset!

Vi hade en trevlig pratstund medan vi mumsade scones och drack te, och jag fick veta många intressanta saker, som ni kan läsa mer om i Allas nummer 5 – i butik nu.

Lasse Sigfridsson, f d Lasse Stefanz, med barnen Amanda och Emil.

Här avslöjar jag bara att Lasse längtar efter att få möta publiken som soloartist, att han och Emil sjunger duett på soloplattan och att dottern Amanda har tagit den fina omslagsbilden till albumet.
Vi lottar ut fem exemplar av Min egen väg här på Allas.se, gå in under länken och tävla!

Lasse Sigfridssons första solo-album Min egen väg
Min egen väg gick rakt in på en topplacering på Ginza-listan.

Soloalbumet innehåller både välkända hits som Främling och Septemberregn, några av Lasses favoritcovers och helt nya låtar.

Tack Lasse, Amanda och Emil för en väldigt trevlig eftermiddag!

LÄS OCKSÅ

(33)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar