Annons
Annons

Läs min intervju med Gabriel Forss i veckans Allas!

Jag var  nervös inför intervjun med Gabriel Forss, ”min” körledare och bloggkollega. Hur skulle han vara ”i verkligheten”? I veckans Allas kan ni se hur det gick!

Foto: Drago Prvulovic, Malmöbild

I nummer 50 finns nämligen reportaget som blev resultatet av Gabriels och mitt möte på Hotell Hilton och i Johanneskyrkan i Malmö, platsen för Du kan sjunga gospel-körens repetitioner  – och stora avslutningskonsert!

Annons

Var bara tvungen att påminna om detta för jag vill inte att någon ska gå miste om den trevliga upplevelsen att lära känna Gabriel, som är en fantastiskt charmig kille, helt utan ”kändisattityd”. Jag kallar honom grabben i huset bredvid, fast med guldkant – en rätt bra liknelse om jag får säga det själv 🙂

Foto: Drago Prvulovic, Malmöbild

Men det är inte bara vi människor som kan sjunga. Även våra pälsklädda favoriter tar sig minsann ton. Och när man sätter ihop alla jam, morr, ylanden och andra välljud från många olika djur får man – just det! – en hel djurkör! Som passande nog sjunger en julsång!
Det var min kära kollega Maria Wigur som skickade mig youtube-klippet. Tack Maria!

I nästa inlägg får ni träffa Frasses nya vän Leon, som bor ihop med en av er bloggerskas körkompisar!

httpv://www.youtube.com/watch?v=8-0WVfj76bo

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar