Annons
Annons

Inte lätt lära gamla katter sitta i klösträd…

Bilden ljuger. Enda orsaken till att jag sitter högst upp på det där klösträdet är att matte har lyft dit mig. Jag håller mig allt på lägre nivåer. Eller i KATTongen…

 

Hur blev det så här? hör jag alla kattkompisar jama. Mjau, jag ska försöka förklara…

Annons

Redan från början blev det en MISSuppfattning. Jag trodde att min julklapp var KATTongen som matte släpade hem för ett par veckor sen. Och jag var jamarglad åt den! Att jag ser bister ut på bilden beror på att jag försvarar min KATTong så att inte matte får för sig att kasta den!

Nåjam, sedan visade det sig att KATTongen innehöll en massa grejor. Och husse var verkligen jamarduktig på att pussla ihop alla prylarna. Själv tassade jag runt i röran och gjorde mig nyttig:

.
Så till slut, efter bara några få suckar och stönanden – mest från matte  som ändå bara räckte husse skruvar och sånt – så började jag fatta vad det handlade om:

När trädet stod på sin plats i hörnan i vardagsrummet blev jag faktiskt lite nyfiken…

Och när matte la några läckra torrisar på det gick jag genast till KATTack:

De där bollarna verkade rätt kul fast matte säger att jag ska vara försiktig med dem:

Kanske det där klösträdet inte är så tokigt ändå. Och plats får jag minsann, både på plattformarna och i tunneln, vad än matte har påstått tidigare här i bloggen!

Men KATTongen känns tryggare…

– Här köper man ett fint klösträd och så envisas du med att vässa klorna på en papplåda, säger matte bittert.
Men jag jamar: Ha tålamod, matte, vi medelålders kattherrar behöver lite tid att vänja oss vid nyheter. Och jag ÄR tacksam för det fina trädet även om jag inte jubeljamar på direkten 🙂

Matte informerar: Klösträdet är inköpt på Zoosajten.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar