Annons
Annons

Indah – Frasses första vän!

indah_lupp

Frasse har fått sin första vän! Allas egen korsordshund Indah anmälde genast sitt intresse. Matte heter Ingar Haellquist, redaktör för kryssen och även ansvarig för sidan Kultur & nöjen på Allas.

Indah har skrivit ett trevligt och välformulerat brev till Frasse:

Annons

Hej Frasse!

Jag heter Indah och är en strävhårig foxterrier som gärna vill bli din vän. Jag har stor erfarenhet av ditt släkte. Min granne är katt. Jag tror att han är präst för han har alltid svart prästkappa och vit prästkrage.
Vi hälsar artigt på varandra men skulle aldrig få för oss att leka eller jaga varandra. Det vore under vår värdighet.

Jag är en glad och tålig hund som tycker om min familj. Ibland lämnar de mig ensam. Varför förstår jag inte, men de påstår att det handlar om pengar. Varje morgon när de går brukar jag gråta en skvätt för då får jag godisbitar och en extra kram av matte.
När de stängt dörren hoppar jag upp i ”min” soffa och krafsar runt med kuddarna där. Det får jag egentligen inte men matte blir aldrig arg när jag gör förbjudna saker när jag är ensam!

Mat är ett viktigt glädjeämne i mitt liv. Varje söndag får jag ett torkat grisöra. Ibland gömmer jag det i husses säng för det är så kul när han hittar det när han ska gå och lägga sig…

Jag går gärna på långpromenad. Inte för motionen som matte tjatar om utan för att jag älskar alla dofter. Matte säger att vissa saker luktar illa, men hon har ingen känsla för sådant…

Sova är ett annat intresse jag odlar. Mitt hus har fönster åt alla håll, så soliga dagar har jag alltid en solstrimma att sova i.

Ser fram emot att höra av dig!
Hälsningar Indah

Fyll i formuläret här intill om du vill att ditt husdjur ska bli Frasses vän!  Glöm inte bifoga bild.


LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar