Annons
Annons

Ibland blir familjen bara för mycket…

Katten-Simba-mjukisdjur

Att ha en matte som är ledig från jobbet är inte alltid så idylliskt som det låter. Särskilt inte om man som jag, Simba, är en katt som har ett stort behov av att få vara ifred, gå undan och vara ensam med sina tankar.

Annons

När matte, mormor och Tasse höll på som bäst med att klä om köksstolarna, så kände jag att jag inte orkade med all uppståndelse. Det var stön och stånk, gnäll och vrål och svordomar – herrejam, jag blev alldeles slut i skallen!

Så jag tassde in i sovrummet och la mig bredvid vår lilla nalle, som någon – ingen aaaaning om vem 🙂 – hade knuffat ner från hyllan. Nu låg han så sött och sov på mattes fleecefilt vid byrån, och det såg så skönt ut att jag genast la mig till rätta bredvid.

Efter en stund var jag redo att möta de andra igen. Så är det ibland, man måste få vara ifred en stund då och då, även om man älskar sin familj!

LÄS OCKSÅ

(48)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar