Annons
Annons

Husses flickvän kan konsten att måla av en katt

När söner skaffar flickvänner kan det bli lite konkurrens mellan den nya kvinnan i familjen och mamma, har jag hört.

Tavla med katt

Men så är det definitivt inte hos oss. Husses flickvän vet nämligen precis vilka knappar hon ska trycka på för att få matte på gott humör. Och mig med för den delen 🙂
För vad jamar ni om detta? Tina har målat en tavla av mig! Ännu ett mästerverk att lägga till samlingarna, för ni minns väl Åsa Forsbergs fina porträtt?

Annons

Tavla med katt

När matte visade mig tavlan var jag dock inte särskilt entusikattisk. Det hela verkade skumt. Vad var det där för en figur? Stilig förvisso, men vem var det? Skulle han eller hon flytta in? Skulle jag bli sambo med en annan katt på gamla dar? Och var denna förrädiskt tjusiga bild mattes sätt att försiktigt förbereda mig på chocken?

Jag var tvungen att kolla bakom tavlan för att försäkra mig om att det inte satt en katt av kött och blod och lurpassade där.

– Men Frasse, ser du inte att det är du? Tina är jättebra på att teckna och måla. Och nu har hon målat av dig. Visst är det likt?

Mjau, nu när du säger det så… det är ju ett jamarbra porträtt! Och se så smal jag ser ut – *host* jag menar så smal jag ÄR, förstås… Det är helt enkelt på morrhåret likt mig.

Tjejen är en stor konstnärstalang, inte tu jam om saken!

Matte och jag önskar er alla en jamarhärlig helg 😀

LÄS OCKSÅ

(23)
(0)

30 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar