Annons
Annons

Husse tog mig på sängen

Katten Frasse ligger i sin husses knä

Vi fick fint besök i helgen. Och då gäller det att visa sig från sin allra bästa sida. Vilket jag gjorde när jag väl hade vaknat 🙂

Katten Frasse ligger i husses knä och blir klappad

Men när husse klev in i rummet låg jag skam till jamandes fortfarande och sov… Annars brukar jag alltid höra långt i förväg att det är någon på väg. Det är något med ljudet av hissen som stannar vid vår våning, och fotstegen som sedan hörs – jag har en vidunderlig förmåga att sortera bort oväsentliga personer – grannar som inte ska hälsa på mig, trappstädare med flera – och ha totalkoll på när mina tvåbeningar är på ingång.

Annons

Husse kliar katten Frasse underhaken

Men denna gång var jag så skönt nerbäddad i sängen (bilder på det i kommande inlägg!) att jag bokstavligen blev tagen på sängen när husse anlände.

Men efter det var jag idel gästfrihet och artighet. Lät till och med husse placera mig i sin famn och låg kvar en bra stund, medan jag med hjälp av ivrigt spinnande fick honom att förstå hur mycket jag uppsKATTade hans besök.

Till hösten hoppas matte och jag ha husse tillbaka på heltid i huset bredvid vårt, så vi kan träffas oftare. Hjälp oss hålla tassar och tummar att det blir så!

LÄS OCKSÅ

(55)
(0)

15 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar