Annons
Annons

Husse och jag

Husseoch jag_lupp_IMG_3716

Husse och jag har en speciell relation. Vi är väldigt fästa vid varandra. Ja, det är kärlek, det ser ni ju själva på bilden.

Precis som jag och matte. Men sedan upphör likheterna. Matte är som en gammal möbel – bli inte sur nu matte, det är en komplimang! Jag vet alltid var jag har henne. Ett jam eller två så är maten serverad. Sedan soffan för matte och favoritkartongen för mig. Toppen!

Annons

Men husse är mer oförutsägbar. Och mycket strängare än matte!

Ta maten till exempel. Jag avskyr att behöva säga det men husse är faktiskt en riktig snåljåp. Saknar totalt mattes medgörliga läggning och tjatar hela tiden om att jag måste banta.
När han bodde hemma slutade jag faktiskt hälsa honom välkommen hem vid dörren när han kom från skolan. Det var min lilla hämnd för att han inte gav mig mat utan lät mig vänta tills matte kom från jobbet.

Men han har sina ljusa sidor. Det är mer fart på honom än på matte. Han är ROLIGARE – förlåt igen matte!
Han gillar att slåss med mig och det är så kul när man får fräsa till, burra upp sig och riktigt sätta tänderna i honom. Särskilt när han inte har långärmat på sig och är helt oskyddad.
Då stönar han och ber matte om ett plåster. Jättekul!

Ja, husse är en toppenkille. Det är bara det där med maten…

Ny på bloggen?
Välkommen hit, hoppas du ska trivas! Vill du veta mer om oss och om bloggen? Klicka här så kommer du till presentationen!

Det här är inte bara en blogg utan också en dejtingsajt för djur. Så klicka genast på den lilla rutan här intill, fyll i formuläret och låt ditt husdjur bli vän med Frasse! Eller skicka ett mejl till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar