Annons
Annons

Husse njuter av min tassage

Här är de äntligen – bilderna som visar min välgörande tassage-konst! Se hur husse njuter när mina tassar mjukt men bestämt trycker till mot olika partier av hans ansikte. 

Vi är alltid glada när husse tittar in men den här gången fyllde besöket en extra viktig funktion. Minns ni när jag jamade om hur skicklig jag är på tassage förra veckan? Jag var då lite misslynt över att jag inte hade någon bild där jag kunde visa min tassagekonst. Men tack vare husse har jag nu två fina bilder som visar denna vederkvickande avslappningsmetod i all sin glans! 😀

Annons

Ända sedan vi var småkillar har jag regelbundet gett husse tassage. Och jag prickade in hans näsa, haka, mun, ögon, kinder och panna lika träffsäkert när jag var en liten kattunge. Enda skillnaden var att både kraften och tassarna var mindre. Vill ni se hur liten jag var så klicka på länken!

Husse skulle åka tillbaka till Furuboda musikskola på eftermiddagen så han kunde tyvärr inte stanna mer än ett par timmar. Men han fick sin tassage, så att han kunde återvända till övandet styrkt till både kropp och själ.

Kom snart hem igen husse, vi längtar alltid efter dig!

Här ser ni ett par andra exempel på tasseringskonst. Först ett bevis på katternas fördomfrihet och generositet – en katt som tasserar en skällis 🙂

Sedan ett par yngre förmågor:

Ha en underbar helg, alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

23 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar