Annons
Annons

Husse klipper till – och jag älskar det!

Han klipper till, och jag älskar det! När jag tittar på de här bilderna får jag tårar i ögonen. Vi ses alldeles för sällan nuförtiden, husse. Jag saknar dig!

Ni förstår hur långt det har gått när jag kan bli nostalgisk över några kloklippningsfoton. Det är ju annars en situation som man inte direkt frivilligt försätter sig i.

Annons

Men sedan husse började på sin musikskola och är borta hela veckorna så har jag alltså sjunkit så djupt i saknadens träsk att jag saknar även kloklippandet.

Sist husse var hemma högg han helt fräckt bara tag i mig, bar in mig till en av fåtöljerna i vardagsrummet, sträckte sig efter saxen och började klippa. Och vad gjorde jag? Ingenting! Lyfte inte en tass till motstånd!

För om sanningen ska fram så njöt jag så av att vara i husses famn att jag var helt beredd att offra mina vässade klospetsar.
Det är väl det som kallas kärlek…

I helgen kommer inte husse hem. Han stannar på skolan, och i stället kommer flickvännen och hälsar på honom.
– Men nästa helg kommer jag ner till er, sa han i telefon till matte.

Jag längtar redan!!!

Må ni alla få en jamarfin helg!

Tassnot: Dags för auktion hos Wikki igen! Den här gången är det en fantastisk målning av en stålkatt som står på spel 🙂 Alla intäkter går som vanligt oavkortat till katter i nöd.

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)

38 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar