Annons
Annons

Hurrjam, vi vann!

För första gången i vår blogghistoria har det otroliga hänt! Vi har vunnit! Och det bästa är att vinsten kommer att vara läääänge  🙂 Först i ett år, då vi aktivt använder den. Och sedan hur länge vi vill – mjau livet ut om vi vill. Och det vill vi!

Annons


Jamarns vilken snygg kalenderflicka!

Men tassa till saken nu, säger ni. VAD har ni vunnit! Svaret är: En Wikki-kalender! En fin almanacka där vi varje månad kan beundra bilder av våra kära vänner Wikki och Nova. Vilka tjusiga kalenderflickor! *blink*

Generös som jag är, delar jag gärna vinsten med matte. Men jag måste ändå få påjama att det var helt och hållet min förtjänst att vi till slut stod som segrare. Alla tävlingsdeltagare skulle nämligen skriva en motivering där de berättade varför just man själv var mest värd att vinna kalendern. Min motivering löd så här:

Det skulle förgylla mina ensamma dagar om jag hade dig att vila ögonen på…

Visst är det en fin motivering, men aldrig hade jag vågat hoppas att den skulle vinna! Tack Wikki, nu känns det inte längre så ensamt när matte är på jobbet 🙂

Blir ni sugna på att tävla när ni ser min fina vinst? Då kan jag tipsa om att Wikkis tävling Tasseriet 6 pågår för fullt! Tassa in och ta chansen att vinna massor av fina prylar!

Matte och jag önskar er alla en underbar helg 😀

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

15 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar