Annons
Annons

Hurrjam för Gustav – redan en legendar i bloggvärlden!

Katten Gustav

I dag är det en stor dag! Eller rättare jamat i fredags var det en stor dag, men då kunde vi inte uppmärksamma evenemanget på grund av helgdag och ledighet :-)

Men nu kan vi! Och vi har äran att meddela att vår gamle käre vän Gustav har fyllt hela 15 år, en tilldragelse som firades med vederbörlig pompa och ståt på Gustavs blogg i fredags.

Annons

Vi hyllar Gustav lite extra, dels för att han är en väldigt kär vän, dels för att han fyller hela 15 år, och sist men definitivt inte minst, för att han dag efter dag fortsätter att leverera sina berömda Klokord och underfundigheter, samtidigt som han berättar om sitt vardagsliv med kattsystrarna Piff och Puff och människorna i hans liv. Vi får även regelbundna rapporter om Gustavs bevakning av sitt Område, som han träget försvarar mot diverse inkräktare.

Gustav, vi utbrister i ett samfällt och rungande HURRJAM för dig – du är en av de få som lyckats bli en legendar under din livstid!

Julia är sjuk
Samtidigt tvingas vi meddela att en annan av våra vår bloggvänner, Julia, ligger på sjukhuset med svåra smärtor. Vi tänker på dig Julia, och håller alla tassar och tummar jättehårt att du snart bli frisk igen! ♥

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

13 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar