Annons
Annons

Hurra och jubeljam – Smulan och Amanda vann!

Spänningen har varit olidlig. Vem skulle vinna ett inlägg i tävlingen om hur många vänner Frasse har? Vem skulle gissa rätt?

Vinnarna!

Nu har vi svaret: Vinnarna är Smulan, Amanda & deras 2-benta, Frasses vänner och dessutom våra bloggkompisar! Visserligen var deras gissning inte mitt i prick. Men de kom närmast och det räcker. Vi säger grattis och jubeljam till segern!

Annons

Smulan och Amanda är två söta kattdamer som bloggar tillsammans med sin matte Julia. Som ni kanske minns drabbades Julia av en stroke och kämpar sedan dess för att klara vardagen och bli bättre. Trots motigheterna lever de ett jamarmysigt liv och man blir alltid så glad när man tassar in till dem 😀

Deras enda utmanare var den charmige spelevinken Kjelle Bus, också han en bloggkompis, som tåligt väntar på att bli presenterad som Frasses vän. Håll ut Kjelle, det är snart din tur!

Men Smulan & Co vann alltså med sin gissning på 102 vänner. Riktigt så många har vi inte hunnit presentera än. Frasse har i dag 96 presenterade vänner. Men som ni säkert har förstått finns det väldigt många väntande vänner så antalet kommer att öka betydligt 😀

Anledningen till att Smulan och Co gissade att vännerna var fler tror vi är att vi har lagt vissa inlägg som också rör vännerna i kategorin Frasses vänner. Således har den fåtöljälskande katten Whisky flera inlägg i kategorin eftersom han ofta skriver till oss. Men vi räknar honom trots det bara som en (1) vän. Detta kan säkert vara förvirrande. Hoppas ni förstår hur vi menar!

Vi ska försöka komma ihåg att jubeljama lite extra när Frasses 100:e vän blir presenterad  🙂

Tassnot: Inom kort hoppas vi kunna ha en tävling med priser här på bloggen. Håll utkik efter den  😀

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

15 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar