Annons
Annons

Hoppet snart ute för Goliat – nu måste det ske ett mirakel

Hoppets låga brinner allt svagare för Goliat. Veterinärerna står maktlösa. Det rapporterar Goliats förtvivlade matte och husse i ett brev till oss.

De vill också sända sina varmaste tack för alla medkännande och engagerade kommentarer ni skrivit till deras deras nödropsbrev i det förra inlägget om Goliat, och hos Wikki, som fick deras ursprungliga nödrop.

Annons

Det låter otroligt att veterinärerna inte kan hjälpa en katt med förstoppning. Men så är det, och hans matte och husse vågar inte tänka på vad som kan bli följden om det inte lossnar för deras älskade fyrbente vän snart.

Här är husses och mattes tackbrev:

Hej igen, alla!
Tack gulliga för er omtanke. Tyvärr är läget oförändrat för Goliat. Vi har hjälpt honom här hemma flera gånger. Har kontaktat hans klinik igen som nu inser att de måste gå vidare och att detta inte är en vanlig förstoppning. Han har legat inne fem dagar och varit på besök ett tiotal gånger eller mer. Så de har sett problemet, men står maktlösa…! Vi har även varit i kontakt med veterinärer runtom i landet men de står alla frågande till problemet.
Vi vill verkligen tacka för att kommentarerna på bloggen. Har läst alla noggrant och tagit dem till oss. Pratade med veterinären om det kunde vara psykiskt betingat men så var det inte sa hon.
Goliat har en väldigt trygg och lugn hemmamiljö. Han älskar att ligga i garderoben och sova, så vi brukar säga att han har ett eget rum. När han är där så har han pass  – det vill säga vi stör honom inte! Han sover givetvis ostört i lägenheten också, bara lite nospussar då och då, kan inte låta bli…
Annika S Eriksson kom med mycket värdefull information som vi ska bolla vidare till alla de veterinärer som nu är involverade i Goliats fall. Synd att Annika inte minns hela historien  – det hade varit väldigt bra att veta hur det slutade. Vi har även pratat om nervskada, kanske i samband med narkosen?
Han får all smärtlindring han behöver, så vi hoppas inte det beror på smärta att han inte kan bajsa själv. Nu kan vi inte annat göra än att hoppas på ett mirakel. Tack för ni styrker oss med att hålla tassarna och tummarna – det behövs nu!
Vi fortsätter hoppas, fast lågan blir mindre och mindre för varje dag…Vi håller er informerade.
Många nospussar från Goliat hans matte och husse

Vi tänker på er, Goliat, matte och husse! Måtte läkarna hitta ett botemedel! Snart!!

Tassnot: Apropå veterinärräkningar för nödlidande katter…ta chansen att ge ett bud på Wikkis pågående auktioner. Fina prylar väntar på sina ägare. Lägg därtill den härliga känslan av att kunna hjälpa – för hela vinsten går såklart som vanligt till katter nöd!

LÄS OCKSÅ

(22)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar